Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
BD-Control Kft.
Cím:
1085 Budapest, József krt. 36.
Telefon:
+36-20/377-9558
Áruház neve:
AkkuBánya
Adószám:
13518363-2-42
Cégjegyzék szám:
0109739412
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Dán János
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-20/377-9558
Kapcsolattartó e-mail címe:
akkubanya [kukac] akkubanya.hu
Szállítás
Házhozszállítás GLS futárral
gls_api
A GLS Hungary a 33 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával Magyarország vezető csomagszállítója. Minden logisztikai folyamat a GLS magas minőségi normáinak megfelelően, a legmodernebb technológa alkalmazásával zajlik. A jól felépített hálózat gyors, zökkenőmentes, kényelmes és biztonságos csomag házhoz szállítást tesz lehetővé. Munkanapokon 10:00 óra előtt leadott rendeléseknél a csomag jellemzően már másnap átvehető. A 10:00 óra utáni rendelések esetén a kiszállítás 1 munkanappal tolódik. A pénteken 10:00 óráig leadott rendelések hétfőn átvehetők. Pénteken 10:00 óra után és a hétvégén megrendelt termékek kiszállítását csak hétfőn tudjuk elindítani. A csomag GLS futárszolgálatnak történő átadásáról a megrendelő e-mail értesítést kap, amely e-mail tartalmazza a csomag azonosítószámát, ezzel az azonosítószámmal a csomagkövetés oldalon nyomon tudja követni csomagja útját. A kézbesítés várható idejéről és a futár elérhetőségéről a GLS értesítést küld. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár értesítőt hagy a postaládában. Az értesítőn található telefonszámon Ön fel tudja venni a kapcsolatot a futárszolgálattal és másik szállítási időpontot tud egyeztetni. 20 kg. feletti csomagot nem szállítunk ki, azt két vagy több csomagra szétosztva lehet megrendelni.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
1,99  kg
1 399 Ft
2  kg
4,99  kg
1 699 Ft
5  kg
9,99  kg
1 999 Ft
10  kg
-
2 200 Ft
Ingyenes házhozszállítás GLS futárral
gls_api
25.000 forint feletti vásárlás esetén! Kivéve riasztó akkumulátorok.
A GLS Hungary a 33 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával Magyarország vezető csomagszállítója. Minden logisztikai folyamat a GLS magas minőségi normáinak megfelelően, a legmodernebb technológa alkalmazásával zajlik. A jól felépített hálózat gyors, zökkenőmentes, kényelmes és biztonságos csomag házhoz szállítást tesz lehetővé. Munkanapokon 10:00 óra előtt leadott rendeléseknél a csomag jellemzően már másnap átvehető. A 10:00 óra utáni rendelések esetén a kiszállítás 1 munkanappal tolódik. A pénteken 10:00 óráig leadott rendelések hétfőn átvehetők. Pénteken 10:00 óra után és a hétvégén megrendelt termékek kiszállítását csak hétfőn tudjuk elindítani. A csomag GLS futárszolgálatnak történő átadásáról a megrendelő e-mail értesítést kap, amely e-mail tartalmazza a csomag azonosítószámát, ezzel az azonosítószámmal a csomagkövetés oldalon nyomon tudja követni csomagja útját. A kézbesítés várható idejéről és a futár elérhetőségéről a GLS értesítést küld. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár értesítőt hagy a postaládában. Az értesítőn található telefonszámon Ön fel tudja venni a kapcsolatot a futárszolgálattal és másik szállítási időpontot tud egyeztetni.
Szállítási költség: 0 Ft
GLS CsomagPont kézbesítés
gls_api_dropoffpoints
A GLS CsomagPONTokon lehetősége van személyesen átvenni a webáruházunkban leadott megrendelését. Ezek az átvételi pontok különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Jelenleg Magyarországon 270 településen több mint 650 GLS CsomagPONT érhető el, ahová rendelését továbbíthatjuk. A leggyakoribb nyitvatartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos CsomagPONT ennél hosszabb nyitvatartási időben várja a vásárlóinkat.
A GLS CsomagPONTra küldés költsége kedvezőbb a házhoz szállításnál, és a GLS CsomagPONTra feladott csomagok feladástól számított átszállítási ideje csupán 1 munkanap.
A rendelés árvételi pontra érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítjük.
A rendelés átvételi ponton történő személyes átvételére az értesítéstől számítva 5 munkanap áll rendelkezésre. Az átvételhez érvényes személyi okmány bemutatása szükséges.
Utánvétes fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak.
A második és negyedik munkanapon ismételt értesítőt (SMS vagy e-mail) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPONTon van.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
20  kg
1 199 Ft
Fizetés
Utánvéttel
Amennyiben a megrendelt termék értékét a termék átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza az Utánvétes fizetési módot.
Bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
cib
Előre utalással
Amennyiben a megrendelt termék árát banki átutalással szeretné kiegyenlíteni, abban az esetben válassza a Banki átutalás fizetési módot. A fizetési mód a vásárló számára biztonságos. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz. Az utalás közlemény rovatba írja be a nevét és a rendelési azonosítót. Az átutaláshoz szükséges adatok (Kedvezményezett neve, Kedvezményezett bankszámlaszáma, Kedvezményezett bankja) megtalálhatók a webáruházat működtető vállalkozás adatai között az általános szerződési feltételeknél.
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet