Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
BD-Control Kft.
Cím:
1085 Budapest, József krt. 36.
Telefon:
+36-20/377-9558
Áruház neve:
AkkuBánya
Adószám:
13518363-2-42
Cégjegyzék szám:
0109739412
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Dán János
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-20/377-9558
Kapcsolattartó e-mail címe:
akkubanya [kukac] akkubanya.hu
Szállítás
Házhoz szálítás GLS futárral
gls_api
A GLS Hungary a 33 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával Magyarország vezető csomagszállítója. Minden logisztikai folyamat a GLS magas minőségi normáinak megfelelően, a legmodernebb technológa alkalmazásával zajlik. A jól felépített hálózat gyors, zökkenőmentes, kényelmes és biztonságos csomag házhoz szállítást tesz lehetővé. Munkanapokon 11:00 óra előtt leadott rendeléseknél a csomag jellemzően már másnap átvehető. A 11:00 óra utáni rendelések esetén a kiszállítás 1 munkanappal tolódik. A pénteken 11:00 óráig leadott rendelések hétfőn átvehetők. Pénteken 11:00 óra után és a hétvégén megrendelt termékek kiszállítását csak hétfőn tudjuk elindítani. A csomag GLS futárszolgálatnak történő átadásáról a megrendelő e-mail értesítést kap, amely e-mail tartalmazza a csomag azonosítószámát, ezzel az azonosítószámmal a csomagkövetés oldalon nyomon tudja követni csomagja útját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában. Az értesítőn található telefonszámon Ön fel tudja venni a kapcsolatot a futárszolgálattal és másik szállítási időpontot tud megadni.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 199 Ft
25 000  Ft
-
Ingyenes!
Sprinter futárszolgálat
sprinter_pudo
A Pick Pack Pont kényelmes, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, veheti át az online megrendelt termékeket. Munkanapokon 11:00 óra előtt leadott rendeléseknél a csomag budapesti helyszín esetén jellemzően másnap, vidéki helyszín esetén 2 nap múlva átvehető. A 11:00 óra utáni rendelések esetén a kiszállítás 1 munkanappal tolódik. Budapesti átvételű helyszín esetén a pénteken 11:00 óráig leadott rendelések hétfőn átvehetők. Pénteken 11:00 óra után és a hét végén megrendelt termékek kiszállítását csak hétfőn tudjuk elindítani. A csomag Pick Pack futárszolgálatnak történő átadásáról a megrendelő e-mail értesítést kap, amely e-mail tartalmazza a csomag azonosítószámát, ezzel az azonosítószámmal a csomagkövetés oldalon nyomon tudja követni csomagja útját. A csomag Pick Pack Pont üzletbe érkezéséről a vásárló e-mailen értesítést kap a Pick Pack Ponttól. A csomag megérkezését követően a vásárló 5 naptári napon belül veheti át a termékeket, az átvevő helyként megjelölt Pick Pack Pont partner üzletekben vagy benzinkúton. Az üzletek átlagosan hétfőtől vasárnapig 08:00 - 20:00 óra között tartanak nyitva, a benzinkutak 0-24 órában.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
999 Ft
15 000  Ft
24 999  Ft
799 Ft
25 000  Ft
-
Ingyenes!
Fizetés
Előre utalással
Amennyiben a megrendelt termék árát banki átutalással szeretné kiegyenlíteni, abban az esetben válassza a Banki átutalás fizetési módot. A fizetési mód a vásárló számára biztonságos. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz. Az utalás közlemény rovatba írja be a nevét és a rendelési azonosítót. Az átutaláshoz szükséges adatok (Kedvezményezett neve, Kedvezményezett bankszámlaszáma, Kedvezményezett bankja) megtalálhatók a webáruházat működtető vállalkozás adatai között az általános szerződési feltételeknél.
Utánvéttel
Amennyiben a megrendelt termék értékét a termék átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza az Utánvétes fizetési módot.
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet