Blog

A zselés savas akkumulátorok, amelyeket gyakran csak "zselés akkumulátoroknak" neveznek, olyan akkumulátorok, amelyekben a savas elektrolit zselészerű anyaggal van rögzítve a cellák közötti térben. Az ilyen típusú akkumulátorok általában zárt, úgynevezett "hermetikusan zárt" rendszerben működnek, amelynek köszönhetően nem kell karbantartani őket, es nem engedik ki a képződött gázokat.

AkkuBánya
2023.03.21 19:44

A Li-ion akkumulátorokat általában speciális töltőkészülékekkel kell tölteni, amelyek megfelelnek az akkumulátor típusának és kapacitásának. Néhány általános javaslat, hogy hogyan lehet a legjobban tölteni a Li-Ion akkumulátort:

AkkuBánya
2019.11.11 15:11

7 tuti tipp az akkumulátorokhoz 

Elektromos készülékeinkben található akkumulátorokkal nem találkozunk nap, mint nap, mivel a tervezők jól bepakolták azokat a készülékeink belsejébe, ennek ellenére az akkumulátorok szinte naponta hallatnak magukról. Akkumulátoraink az elmúlt pár évben hatalmasat fejlődtek, köszönhetően a mérnöki leleményességnek. Mára már sokkal kisebb helyen sokkal nagyobb energiát tudnak tárolni akkumulátoraink és igyekeznek lépést tartani egyre nagyobb energia étvággyal rendelkező kütyüjeinkkel.

Megoldás a Micro USB, Apple Lighting cvagy Type-C satlakozók könnyű használatához

AkkuBánya
2019.08.15 23:22
Lemerülne telefonja mielőtt hazaérne?

Lemerülne a telefonja mielött hazérne? Itt egy okos megoldás!

 

Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy várt egy fontos hívást, vagy éppen telefonál egy halaszthatatlan ügyben és a telefon akkumulátora lemerült. Ez természetesen olyankor szokott előfordulni, amikor nincs a közelben töltési lehetőség, konnektor vagy autó szivargyújtó. Mit tehetünk ennek megelőzésére? Erre kínál egy nagyon egyszerű és kedvező áru megoldást az AkkuBánya web áruház.

AkkuBánya
2019.08.15 23:22

Akkumulátorok elérhető áron

 

Cégünk különböző eszközökhöz, többek között notebookhoz, laptophoz, telefonhoz, kamerához és fényképezőgépekhez árul akkumulátorokat és töltőket. Szállítást az egész ország területén vállalunk. Erről további információt a „szállítás” menüpont alatt találhat.

AkkuBánya
2019.08.15 23:22
A technika korát éljük!

A technika korát éljük!

 Korunk egyik leglendületesebben fejlődő iparága a technikai, számítástechnikai eszközök piaca. Az egyre profibb, egyre sokoldalúbb termékek egy alkatrésze azonban nem mindig a legmegbízhatóbb. Pedig az akkumulátor az eszközök lelke! Gondoljon csak bele, a hordozható eszközök praktikuma éppen mobilitásukban rejlik, ehhez képest a legtöbb okostelefon akkumulátora jó, ha 3 napig kibírja egy töltéssel, s a laptopok, tabletek akkujainak élettartama sem túl hosszú.