Blog

Lemerülne telefonja mielőtt hazaérne?

AkkuBánya
2019.08.15 23:22
Lemerülne telefonja mielőtt hazaérne?

Lemerülne a telefonja mielött hazérne? Itt egy okos megoldás!

 

Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy várt egy fontos hívást, vagy éppen telefonál egy halaszthatatlan ügyben és a telefon akkumulátora lemerült. Ez természetesen olyankor szokott előfordulni, amikor nincs a közelben töltési lehetőség, konnektor vagy autó szivargyújtó. Mit tehetünk ennek megelőzésére? Erre kínál egy nagyon egyszerű és kedvező áru megoldást az AkkuBánya webáruház.

A web áruházban kapható kisméretű akkubankok nagyon jó szolgálatot tehetnek ilyen helyzetekben. Kis helyen elférnek, könnyen csatlakoztathatóak a telefonhoz, mp3/mp4 lejátszókhoz és GPS készülékekhez. Léteznek egészen kisméretű zsebben elférő akkubankok, de vannak nagyobb kapacitású hordozható akkubankok is a kínálatban, amelyekkel már laptopunkat vagy notebookunkat is fel tudjuk bárhol tölteni. A legkisebb akkubankkal is többször feltölthetjük telefonunk akkumulátorát, ez által, ha elfelejtettük feltölteni készülékünket, azt megtehetjük bármikor ezekkel a praktikus akkubankokkal.

Az akkubankokon található LED kijelző segítségével mindig ellenőrizni tudjuk akkubankunk pillanatnyi töltöttségét, állapotát.

Egyes akkubankokat több színben is forgalmazza az AkkuBánya webáruház, így mindenki megtalálhatja a kedvenc színű akkubankját.

Az akkubankok élettartama kb. 500 töltés – lemerítés.

Különböző védelmi és biztonsági funkciókkal látták el az akkubankokat ezzel is fokozva használhatóságukat és növelve üzembiztonságukat. Ezek a biztonsági funkciók: rövidzárlat védelem, túltöltés védelem, túlmerítés védelem és túl áram védelem.

Az akkubankokkal többszörösére növelheti mobil eszközei üzemidejét!

Keresse akkubankjainkat az AkkuBánya web áruházban!